EO LAB Mlieko a Med Glycerínové mydlo Ručná výroba - ovsené otruby, kozie mlieko, kvetový med 130g

EO LAB Mlieko a Med Glycerínové mydlo Ručná výroba - ovsené otruby, kozie mlieko, kvetový med 130g

EO LAB Mlieko a Med Glycerínové mydlo - Ručná výroba - ovsené otruby, kozie mlieko, kvetový med 130g obsahuje viac ako 88,6% zložiek rastlinného pôvodu. oživuje, hydratuje, regeneruje, upok

2,69 €

Výrobca: Le Cafe de Beaute Rusko

EO LAB Mlieko a Med Glycerínové mydlo - Ručná výroba - ovsené otruby, kozie mlieko, kvetový med 130g obsahuje viac ako 88,6% zložiek rastlinného pôvodu. oživuje, hydratuje, regeneruje, upokojuje podráždenie, zlepšuje vzhľad pokožky. Prírodný glycerín, získaný z rastlinných tukov, zvlhčuje, zlepšuje elasticitu pokožky. Účinné látky: Prírodný glycerín - získavaný z rastlinných tukov, hydratuje, zlepšuje elasticitu pokožky. Ovsené otruby - obsahujú vitamíny B, PP, E, vyživujú a obnovujú vzhľad pleti. Kozie mlieko - zabezpečuje správnu hydratáciu pokožky, podporuje tvorbu kolagénu potrebného na udržanie pevnosti a pružnosti pokožky, stimuluje regeneráciu kožných buniek. Kvetový med - vyživuje pokožk, posilňuje a tiež upokojuje podráždenie, urýchľuje hojenie rán. Má priaznivý účinok na udržanie správnej úrovne hydratácie pokožky, posilňuje jej elasticitu. Zjemňuje a vyhladzuje pokožku, zlepšuje vzhľad pokožky. Včelí med je skutočným zdravým balzamom pre hrubú a popraskanú pokožku. dodáva lesk a flexibilitu . Ako používať: ako tradičné mydlo. ZLOŽENIEINCI: Glycerin, Aqua, Sorbitol, Avena Sativa, Sodium Laureth Sulfate, Stearic Acid, Goat Dry Milk, Propylene Glycol, Honey, Lauric Acid, Sodium Hydroxide, CI 77891, Skladovať na suchom , chladnom a tmavom mieste pri teplotách medzi 0 ° až 25 °C. Výrobca : EO LAB RUSKO. Spotrebujte do – viď obal. Distribútor v SR: Siberika, M.R. Štefánika 84145 Žilina. www.siberika.sk undefined Detect language undefined Text-to-speech function is limited to 200 characters Options : History : Feedback : Donate Close

Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info